TEKSTESHQIP

Xhesika Polo & Klinti Çollaku
S'më Vret
Lyrics

Në krahët e dikujt tjetër dot s'të shoh
Ai ma riktheu buzëqeshjen se mohoj

Te dy u ndamë dhe falje s’thamë
Pse fajet ti mi le

Nuk ka më asnjë premtim
Nuk më vret më shpirti im
Si po ikën nga unë
Si po ikën nga unë
Si guxon
Është tepër vonë

Më the, dhimbja nuk vret, me ty
Të pres, por ti nuk vjen, tek unë

Të dy u ndamë dhe falje s'thamë
Pse fajet ti mi le

Nuk ka më asnjë premtim
Nuk më vret më shpirti im
Si po ikën nga unë
Si po ikën nga unë
Si guxon
Është tepër vonë

Për ne nuk ka më kohë (më kohë x6)
Ti tani më harro (harro x6)

Të dy u ndamë dhe falje s'thamë
Pse fajet ti mi le

Nuk ka më asnjë premtim
Nuk më vret më shpirti im
Si po ikën nga unë
Si po ikën nga unë
Si guxon
Është tepër vonë
INFO
Këngën e kompozoi Marko Polo, ndërsa teksti u shkruajt nga vetë këngëtarja.