TEKSTESHQIP

Xhoi
Ata Sy
Lyrics

Sytë te bukur si te tu si ka askush ne bot
Zjarri ture mund te shkrij akuj me të ftot
Ata sy me dritherojn zgjuar dhe ne enderr
Si ujvara me buron ne shpirte ne zemer

Doshta 1 shekuj te ter dosha edhe mund te pres po pa puthur ata sy nuk do vdes nuk do vdes (2X)

As 1 vite e as nje shkuj ti ske pse te presesh po te puthesh syrin tim shum i ri do besesh lere driten te te dri ne shpirte ne zemer dhe gjith jeten do jetoj ti ne kete enderr

Doshta 1 shekuj te ter dosha edhe mund te pres po pa puthur ata sy nuk do vdes nuk do vdes (4X)