TEKSTESHQIP

Xhuli
Akuzon
Lyrics

ti gjith kohen akuzon per mua hiper bolizon zemer per ni komplime ti gjithmon me akuzon per mua hiperbolizon
ref 2
ndoshta ti e qmende even sa momente mua me the jo nuk te dua ti gjith kohen akuzon per mua hiperbolizon zemer per ni kompliment ti se di qe me ke qmmend
INFO
Kompozimin dhe arranzhimin e mori përsipër Ocko Vasilkovski, teksa autor i tekstit është Avni Qahili.