TEKSTESHQIP

Ximi
Kot Kot Krejt Eshte Kot
Lyrics

I
Kot kot krejt eshte kot
Tani me ti sje e imja
Kot kot s´kthehem dot
Harron se c´eshte dhimbja

Tash tashtash per tash
S´dua ne ty te kujtohem
Shpejt harrove se
Zemrat lendohen

rref.

S´dua te te perkujtoj
S´dua te te flas me goje
S´dua as te te takoj
As te te shikoj

II
Krejt krejt kot eshte krejt
Te te perkushtohem shume
Shpejt shpejt oh sa shpejt
Ne na ndane nje lume

Tash tashtash per tash
S´dua ne ty te kujtohem
Shpejt harrove se
Zemrat lendohen

Kjo dashurija jote
Me beri te cmendem
Por qe ra tradhetija
Une mbledh mendjen

Krejt krejt kot eshte krejt
Kot kot krejt eshte kot

rref.

S´dua te te perkujtoj
S´dua te te flas me goje
S´dua as te te takoj
As te te shikoj

DËRGOI:
INFO
Melodinë dhe arranzhimin e krijoi Darko Dimitrov, teksa autor i tekstit është Avni Qahili.