TEKSTESHQIP

Xuxi
Perqafom
Lyrics
(Feat. Elisa)

S'të kryen punë as look-u yt shik,
as telefoni, as mikrofoni,
ende mendon se ti je shumë in,
je far' faktori, alla James Bondi.

Shumë kang ndjek e nuk jam turpruar,
si KGB e si CIA,
zemren unë mirë ty t'a kam studiuar,
e mbaj në vete, ti je OK.

Perqafom, me puthje elektrizom,
nga kjo natë e trent shpëtom,
ledhatom, me buz't e tua helmom,
nga kjo jet' pa ja largom.

Shumë njerëz si ti unë i kam takuar,
s'i kam perfillur, s'i kam shikuar,
dhe kurrë nuk e kam imagjinuar,
se do t'më bësh kaq të hutuar.

Vet' Zoti i madh mu' m'ka dëgjuar,
ty unë me t'gjet' e me t'puth vërtet,
unë krejt i kam analizuar,
tjeter rrug' ne, nuk na ka mbet.