TEKSTESHQIP

Ylli Ismaili
Ndalu Pak
Lyrics

Ndalu pak, moj flokë prerë
Gushe sa te ti marr erë

Ndalu ti, moj vetull zezë
Mos me le kështu të ndjej
2x

Ndal o me ngadalë
Ndal o moj se kam një fjal
Ndal o më ngadalë
Se jam djalë dhe nuk jam plak
2x

Gjumi i natës nuk më merr
Ta kërkoj o vend më vend

Një zog mali më rrëmbenën
Shko në kru do ta gjesh
2x

Ndal o me ngadalë
Ndal o moj se kam një fjal
Ndal o më ngadalë
Se jam djalë dhe nuk jam plak

Ndal o me ngadalë
Ndal o moj të them një fjal
Ndal o më ngadalë
Se jam djal dhe nuk jam plak

Ndal o me ngadalë
Ndal o moj se kam një fjal
Ndal o më ngadalë
Se jam djalë dhe nuk jam plak
2x

DËRGOI: