TEKSTESHQIP

Yllka Kuqi
Më Merr
Lyrics

Në një ëndërr që nuk di ku fillon
Ti më harron
Nëpër terr më merr nata
E këputur gjunjësh bregut qëndroj
Ti më lëshon
Vjen ngadal më merr vala

E pafat dorën zgjat
Të më prekësh pa fund
Ti që s’je
Ti që s’ke
Një zemër ku të prek lotin
Që fle tek unë

Më merr
Të jem prapë tek ti
Më merr
Me vete përsëri
Më merr më merr
Më merr të ndjej unë frymën e fundit
Dhe le të vdes
Më merr
Dhe vetëm mos më le
Më merr
Të t’kem dhe kur nuk je
Më merr më merr
Më merr të ndjej unë puthjen e fundit
Dhe le të vdes
Më merr

E përhumbur gjunjësh bregut qëndroj
Ti më lëshon vjen ngadal mëmerr vala

E pafat dorën zgjatë
Të më prekësh të më prekësh
Pafund

Lyrics music arrangement: Adrian Hila