Yllka Kuqi

Dërgo një album »

Yllka Kuqi - Dhe Të Dua (2013)

Shiko Më shumë »Yllka Kuqi - Vendit Tim (Unplugged) (2014)

Shiko Më shumë »Yllka Kuqi & Yll Demaj - Live 2017 (2017)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0