TEKSTESHQIP

Yllka Kuqi
E Kujtoj At Takim
Lyrics

asgje nuk me ka mbetur te gjitha i humba dashuria dhe gezimi u zhduken per mua

ref 2

e kujtoj un a takim me lotet e dashuris e kujtoj at perqafim qe ma dhurove ti 2 ref

asgje nuk me ke mbetur tani te gjitha i humba dashuria dhe gezimi u zhduken per muaa

ref 2

e kujtoj un at takim me lotet e dashuris e kujtoj at perqafim qe ma dhurovee ti

2 ref

DËRGOI: