TEKSTESHQIP

Zaimina Vasjari
1 Me 6
Lyrics

People of the world...
that's right!
put it on right now
let the love take over ya
let the love-love-love-love-love take over ya
let the love-love-love-love-love take over ya
(Let's Dance!)
she's gonn' be my baby
There's nothing like my baby
she's gonn' be my baby
There's nothing like my baby lately

Kam nje mendje, ke nje mendje
çdo te premte vetem do jemi
hajde me ndje pa vemendje
çdo te shtune ligje nuk kemi
Ti s'mund ta dish jo asnjehere
me ke une jam dhe kur kercej
me BIP une çdo gje ndjej... e ndjej

REF..
Mos kerko numrin ne 3-je-je
lodhesh kot se nuk me gje-je-je
me printo foton dhe mbaje-je
fenomen i vjeter... fenomen

2x
Me ty nje dite vetem do jem-je-jem
gjashte dit per veten do ti kem-je-jem

Ti s'mund ta dish jo asnjehere
me ke une jam dhe ku kercej
me BIP une çdo gje ndjej... e ndjej

REF..
Mos kerko numrin ne 3-je-je
lodhesh kot se nuk me gje-je-je
me printo foton dhe mbaje-je
fenomen i vjeter... fenomen

2x
Me ty nje dite vetem do jem-je-je
gjashte dit per veten do ti kem-je-je

We live in crazy world
let me do it like that
Through we never be the same
you ain't callin' right back
elektro show on the dancefloor
if you call me honey-honey
Let me know, flow
You can get it home by me
whenever roam by me
Come love me baby
'Cause I got you crazy
working with your hips down low-low
Love me, love me lady
You're lookin' amazing
I hope you're feelin' the same

REF..
Mos kerko numrin ne 3-je-je
lodhesh kot se nuk me gje-je-je
me printo foton dhe mbaje-je
fenomen i vjeter... fenomen

2x
Me ty nje dite vetem do jem-je-je
gjashte dit per veten do ti kem-je-je

DËRGOI: