TEKSTESHQIP

Zenel Doli & Shkelzen Jetishi
Metelikun Ta Kam Fal
Lyrics

Metelikun ta kam falë
Ti bre djal pse ke harxhu
Me ble letra dhe duhan
Xhiblet tua, xhiblet tua me ti shkru o...
Jana nina, jana nina ja bubu o...
Spe din rrugën, spe din rrugën ka meshku.

Po veton po murmuron
Ka fillu moj me ra shi
O një zog që fluturon
Me ja dit, me ja dit hallin e tij
O jana nina jana nina ja bubu o...
Spe din rrugën, spe din rrugën ka me shku

DËRGOI: