TEKSTESHQIP

Abedini
Vajza Ne Valle Fluturone
Lyrics

(2x)
Kush kërcen kaq bukur o
Vajza sikur fluturonë
N’krah e ka djalin e ri
…. shami

(2x)
Hajde pra, po të pres përherë
Bashkë me bylbylin hajde këtë verë
Hidhesh tash ti por si Selvi
Zemrën ja more djemve të ri

(2x)
Kush kërcen kaq bukur o
Vajza edhe djali o
Vajza n’valle fluturonë
Kërcen apolonë

(2x)
Hajde pra gëzoni o shoqni
Ngrini, mushni gotat plot me raki
Përherë n’valle dua t’ju shoh
Vallja shqiptare sa e bukur o

(2x)
Hajde pra gëzoni o shoqni
Ngrini, mushni gotat plot me raki
Përherë n’valle dua t’ju shoh
Vallja shqiptare sa e bukur o
INFO
Ky produkt muzikor është bërë i disponueshëm para shikuesve i punuar në aspektin vizual edhe me anë të një klipi muzikor, video produksioni i të cilit u përgatit nga Chill Pro. Videoklipi u publikua me datë 21 Gusht 2012. Kompozitori i këngës dhe autor i tekstit rezulton të jetë Skender Doshlani, teksa kënga është orkestruar nga Edmond Zhulali.