TEKSTESHQIP

Adelina Emini
Çka Ta Bën Goja
Lyrics

Sa e ëmbël jeta,
Vashat janë të shpejta,
Të drejtpërdrejta ooooooo
Ç'kemi i lezetshëm ti je,
A e pijm një pije
Dy-tri vallzime ooooooo

Pse shkove u lëvdove
N' botën mashkullore
Se një vajzush
Do ta djeg o sikur prush
Pse shkove u lëvdove
E na ngatërrove oooooo
Fole, fole

Ref:

Goja, çka ta bën goja
S'ta bën as loja
E armikut të madh ooooooooooo
Goja, çka ta bën goja
S'ta bën as loja
që të thuash m'fal

Sa e ëmbël jeta,
Vashat janë të shpejta,
Të drejtpërdrejta ooooooo
Ç'kemi kohët janë të nxehta,
Gjërat janë të lehta
Të përshëndeta ooooooo

Pse shkove u lëvdove
Në botën mashkullore
Se një vajzush
Do ta djeg o sikur prush
Pse shkove u lëndove
E na ngatërrove oooooo
Fole, fole

Ref:

Goja, çka ta bën goja
S'ta bën as loja
E armikut të madh
Goja, çka ta bën goja
S'ta bën as loja
që të thuash m'fal

Ref:2x

Goja, çka ta bën goja
S'ta bën as loja
E armikut të madh
Goja, çka ta bën goja
S'ta bën as loja
që të thuash m'fal

DËRGOI:
INFO
Kompozimin dhe arranzhimin e shkroi Florent Boshnjaku, teksa autore e tekstit është Aida Baraku.