TEKSTESHQIP

Adelina Ismaili
Sonte
Lyrics

8 vjetë unë pran teje kam qenë e dënuar
asnjëherë asgjë ti s'ke pa.
Shpirti qante por unë kurrë nuk jam ankuar
viktimë e një qejfi kam ra.

Pse s'më flet. Shikon tokën dhe hesht
Pse m'bërtet. Dashuria ku mbet
Vrave një jetë!

Sonte unë me ty çdo gjë e kam mbaruar
Sonte ti pranove s'me don
Sonte 8 vjet jete ti m'i ke mohuar
Sonte një femër ty do t'mallkon.

sonte...
sonte...
sonte...
sonte...

Mallkoj veten pse unë sytë i kam mbyllur
kam gënjyer se mirë po shkon
sa here desha, po asnjëherë s'të kam pyetur
pse kur t'puth ti kokën largon.

pse s'me flet. shikon token dhe hesht
pse m'bertet. dashuria ku mbet
vrave nje jet!

sonte un me ty gjdo gje ekam mbaruar
sonte ti pranove s'me don
sonte 8 vjet jete ti m'i ke mohuar
sonte nje femer ty do t'mallkon

sonte...
sonte...
sonte...
sonte...

sonte un me ty gjdo gje e kam mbaruar
sonte ti pranove s'me don
sonte 8 vjet jete ti m'i ke mohuar
sonte nje femer ty do t'mallkon

sonte...
sonte...
sonte...
sonte...

...

DËRGOI: