TEKSTESHQIP

Adelina Ismaili
S'jam Sex Bombë (2000)

INFO
Për albumin në fjalë, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2000, janë zgjedhur në total 15 krijime muzikore. Publikimi është bërë i mundur nga produksionet Labia, Supersonic, Albanota dhe Vizioni Libonia.