TEKSTESHQIP

Adem Ramadani
Mire Se Erdhe Ramazan
Lyrics

Hmmmmm..
Hmmmmmmm...
Hmmmmmmmmm..
Hmmmmmmmmmmm...

Çdo punë i përket njeriut
Perveç agjërimit
Agjërimi është i Imi dhe Unë
për të shpërblej
Agjërimi është mbrojtje
Nëse dikush prej jush agjëron
Le ti lërë marrdhëniet e jashtme
Dhe mos të bërtas
E nese dikush e shanë
Apo dëshiron të rrihet
Le të thotë
"Unë jam njeri që agjëroj"
Pasha Atë në duart e të Cilit është shpirti i Muhamedit
Era e gojës së agjëruesit
Me siguri është më e këndshme te Allahu
Se sa era e parfumit
Agjërusi ka dy shkaqe me te cilat gëzohet
Gëzohet kur bënë iftar
Dhe gëzohet me agjërimin e tij kur do të takoj Krijusin e tij

Lumet na kush po na vjen
Dhe shumë t'mira po na bjen
Kush imanin po na e shton
Ramazan o fati jonë

Kush imanin po na e shton
Ramazan o fati jonë

E mirë se erdhe Ramazan
Ti e gëzon çdo Musliman
Që njì vjet malli m'ka marrë
Në aksham me ba iftar

E mirë se erdhe Ramazan
Ti e gzon çdo Musliman
Që njì vjet malli m'ka marrë
Në aksham me ba iftar

Lum ai që ta din ty vleren
Per n'Xhennet e ka qelë deren
Vepra t'mira kush sa t'mun
Shumfish Zoti naj pagun

Veprat t'mira kush sa t'mun
Shumfish Zoti naj pagun

Mirë se erdhe Ramazan
Ti e gëzon çdo Musliman
Që njì vjet malli m'ka marrë
Në aksham me ba iftar

E mirë se erdhe Ramazan
Ti e gëzon çdo Musliman
Qe njì vjet malli m'ka marr
Në aksham me ba iftar

Çdo ditë me gëzim po kalon
Ti mes vete na afron

Ah sikur Zoti ta ban
Që çdo herë t'jetë Ramazan

Eh sikur Zoti ta ban
Që çdo herë t'jetë Ramazan

Mirë se erdhe Ramazan
Ti e gëzon çdo Musliman
Që njì vjet malli m'ka marrë
Në aksham me ba iftar

E mirë se erdhe Ramazan
Ti e gëzon çdo Musliman
Që njì vjet malli m'ka marrë
Në aksham me ba iftar

I devotshëm a don t'jesh
Bëj ti dhikër sa ma shpesh

Me nderime e sa ma mirë
Me përcjell këtë misafir

Me nderime sa ma mirë
Me përcjell këtë misafir

Muslimani sot gëzim ka
Ban bajram o vllau me vlla
I madh e i vogël sot u gëzoft
Per shumë vjet përhajr na koftë

Se Muslimani sot gëzim ka
Ban bajram o vllau me vlla
I madh e i vogël sot u gëzoft
Për shumë vjet përhajr na koftë

Muslimani sot gëzim ka
Ban bajram o vllau me vlla
I madh e i vogël sot u gëzoft
Për shumë vjet përhajr na koftë

Eh Muslimani sot gëzim ka
Ban bajram o vllau me vlla
I madh e i vogël sot u gëzoft
Për shumë vjet përhajr na koftë

DËRGOI: