TEKSTESHQIP

Ademi & Dani
Salatullah
Lyrics

T'isha kan aty
Nën hije t'asaj peme
E mbi dorën tane
Me vnu dorën teme
Me t'besu e me t'përkrah
O i dashur Mustafa

Nuk më vjen as n'ëndër
As edhe në vegime
Por të du me zemër
Më shumë se veten time
Sa kam dëshirë me t'pa
O i dashur Mustafa

Ref:2X
Salatullah selamullah
Alejke ja alejke ja ResulAllah
Salatullah selamullah
Alejke ja alejke ja Habiballah

Miliona zemra një lutje e kan
Ty të përshëndesin ty të qojn selam
T'ka lavdru Allahu dhe engjujt e tij
Emrin lart ta ngriti ma i miri Nebij

T'ka lavdru Allahu dhe engjujt e tij
Emrin lart ta ngriti ma i miri Nebij

DËRGOI: