TEKSTESHQIP

Aferdita Demaku
A Me Don Sa Te Dua
Lyrics

Ref (2x)
A me don ti mua sa te du unë ty
Me thuaj oj zemer sa me don
Këtë dua ta di

I
Shiko qiellin o shpirti im
Numero yjet pambarim
Mendo boten krejt flori
Aq per ty kam dashuri (2x)

Ref (2x)
A me don ti mua sa te du unë ty
Me thuaj oj zemer sa me don
Këtë dua ta di

II
Zjarrin ndezur si vullkan
Shpirtin tim vec ti e mban
N'atë an vec ty te vërej
Aromën tëndë nga larg ta ndjej (2x)

Ref (6x)
A me don ti mua sa te du unë ty
Me thuaj oj zemer sa me don
Këtë dua ta di

DËRGOI:
INFO
Pasi u plotësua me të gjithë komponentët e saj, ky materiali muzikor është paraqitur tek audienca e gjerë i punuar në sferën vizuale edhe me një videoklip muzikor, video produksionin e të cilit e punoi MAX Production. Ky videoklip u publikua më 25 Korrik 2016. Muzika dhe orkestrimi është marrë përsipër nga Valter Beqo, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Milaim Islami.