TEKSTESHQIP

Afrim Muçiqi & Greta Koçi
Potpuri (Gezuar 2022)
Lyrics

Pse sme thirre djal te vi une me ty
pse sme thirre djal te vi une me ty
oret mduken gjata kur jam un pa ty
oret mduken gjata kur jam un pa ty

Dole ne dritare dhe me dor sma ban
m'kish marr malli vajz veq per zanin tan
2x

E di sa te dua e di sa me don
e di sa te dua e di sa me don
e di se t'penguan per bashkimin ton
e di se t'penguan per bashkimin ton

Kur te dua un bota le te plas
ata qes kuptuan zoti le ti vras
2x

O ti djali pa martue
o ti djali pa martue
shit alltien merrem mue
shit alltien merrem mue

Un alltien nuk e shese
un alltien nuk e shese
ja dot marr moj ja dot vdese
ja dot marr moj ja dot vdese

O ti djali pa martue
o ti djali pa martue
shit sahat e merrem mue
shit sahat e merrem mue

Un sahatin nuk e shese
un sahatan nuk e shese
ja dot marr moj ja dot vdese
ja dot marr moj ja dot vdese

Shtrona moj nuse shtrona neper oda tona
shtrona te ngrejm dolline kaj kafe ta pime
e shtroj un ta ngrejm dolline kaj kafe ta pime
e shtroj un ta ngrejm dolline kaj kafe ta pime

Shtrona moj nuse shtrona neper oda tona
shtrona te ngrejm dolline kaj kafe ta pime
e shtroj un ta ngrejm dolline per ciftin e rie
e shtroj un ta ngrejm dolline per ciftin e rie

O dola kur dola o dola kur dola
Kur dola te dera kur dola te dera
o pash mat bukren o o pash mat bukren o
veshur me te verdha veshur me te verdha

O dola kur dola o dola kur dola
kur dola te dardha kur dola te dardha
o pash mat bukrin o o pash mat bukrin o
veshur me te bardha veshur me te bardha