TEKSTESHQIP

Aida Doçi
Nina Nana
Lyrics

Bismilah, Bismilah

Njanin vesh ezanin
tjetrin ikametin
çdo fëmijë që vjen
sjell bereqetin
nektari i zemrës
mjalti i shpisë
ska pritje ma t'bukur
se ardhja e fmisë

Pamje ma të bukur
ska në kët prani
kur n'prehnin e Nanës
vjen një fëmi
zani ma i bukur
melodia e jetës
zani i fëmijës
që del veç prej zemrës

reff:

Nina Nana o yll o han
bukur qesh bukur qan
Nina Nana sa gzim ka
kur t'përkund me bismilah

Lutja që hap qiellin
dhe mëshira zbret
është lutja e Nanës
për fmijën e vet
nektari i zemrës
mjalti i shpisë
ska pritje ma t'bukur
se ardhja e fmisë

Pamje ma të bukur
ska në kët prani
kur n'prehnin e Nanës
vjen një fëmi
zani ma i bukur
melodia e jetës
zani i fëmijës
që del veç prej zemrës

Reff:
Nina Nana o yll o han
bukur qesh bukur qan
Nina Nana sa gzim ka
kur t'përkund me bismilah

DËRGOI: