TEKSTESHQIP

Aleksandër Gjoka
Emri I Saj
Lyrics

Në zemrën time
Jeton një emër
Që jo vitet
nuk e shuajnë
Në zemrën time
ka zënë vend një emër
Që jo kohë
Nuk e shuajnë

Buzëqeshja e saj
shumë e lumtur
Mendime të bukura
më zgjon

Vështrimi i saj
Shumë i lumtur
Një botë të re
më tregon

Emri i saj
është lumturia
Emri i saj
më sjell dhe pranverën (2x)