TEKSTESHQIP

Aleksandër Gjoka
Dashurisë Së Shkuar
Lyrics

Syt e tu i ndesha këtë natë,
tek eci vetëm në mërzi
Vallë a do më prisje prap
e me veten time ndjej çudi.

Koha pa ne mbeti e ngrrat,
unë i pafat në dashuri
Sa kujtime kthehen pas,
a më sjell ndërmëndje ti tani.

Ref:
Jo si harroj unë ata sy
që më ndiqnin në çdo çast,
e çdo moment,
skam harruar puthjet mjalt
dhe pse fshehur ne i lamë diku atje.

Hej të thërras e të mendoj,
ndaj të lutem
sot afrohu të takoj.
Ndonse vitet ikin shpejt,
përse na ndan.

Syt e tu i ndesha këtë natë
tek eci vetëm në mërzi.
Vallë a do më prisje prap
e me veten time ndjej çudi

Koha pa ne mbeti e ngrrat,
unë i pafat në dashuri
Sa kujtime kthehen pas,
a më sjell ndërmëndje ti tani.

Ref:
Jo si harroj une ata sy
që më ndiqnin në çdo çast,
e çdo moment,
skam harruar puthjet mjalt
dhe pse fshehur ne i lamë diku atje.

Hej të thërras e të mendoj,
ndaj të lutem
sot afrohu të takoj.
Ndonese vitet ikin shpejt,
përse na ndan.

DËRGOI:
INFO
Autor i muzikës është vetë këngëtari, tekstin e kreu Eda Sejko, ndërsa okestracionin e kreu Bledar Sejko.