TEKSTESHQIP

Aleksandër Gjoka
Twist Again (Emocion)
Lyrics

Ne atehere shkonim ne cdo mbremje
Kishim ritmin tone qe na pelqente

ohoouo ohouoo
Twist again!

Twist again-in e kerceje kaq bukur
Sa nuk t'arrija dot moj flutur
Te kisha zili, te kisha zili..

Twist again-in e kendoja kaq bukur
Sa nuk m'arrije dot moj flutur
Me kishe zili, me kishe zili...

Por kur te dy kercenim bashke
Por kur te dy kendonim bashke
Na kishin zili,na kishin zili
Dhe ne per njeri tjetrin u beme perendi

Twist again
Edhe sonte kercejme
Edhe sonte kendojme
Me ate pasion

Emocione na zgjon, kenge e dashurise sone
Oh oh oh twist again!

Twist, twist, twist again!
Edhe sonte kercejme
Edhe sonte kendojme
Me ateee pasion

Emocione na zgjon, kenge e dashurise sone
Oh,oh oh twist again!

twist again-in e kendoja kaq bukur
Sa nuk m'arrije dot moj flutur
Me kishe zili, me kishe zili...

Por kur te dy kercenim bashke
Por kurte dy kendonim bashke
Na kishin zili, na kishin zili...
Dhe ne per njeri tjetrin u beme perendi

(x2)
twist again!
Edhe sonte kercejme
Edhe sonte kendojme
Me ate pasion

Emocione na zgjon, kenge e dashurise sone
oh oh oh twist again
Oh,oh oh twist again!
INFO
Muzika e këngës ka punuar si kompozitor Luan Zhegu, ndërsa për tekstin u përkujdes Alqi Boshnjaku.