TEKSTESHQIP

Aleksandër Gjoka & Renis Gjoka
I Njejti Do Mbetem
Lyrics

Aleksander Gjoka -
Ne bot' ne jemi te perkohshem
ket' gje e di mir,
cdo dit' e mbushur "full emotion"
jo nuk ka rini.

Jetoj ne marrezine e Rock-ut,
me ngjall rini.
Marr forcen te pushtoj un boten,
Atdhe'narine.

Dhe jaa, i njejti do mbetem
ne cdo koh' mbijetoj,
Te fal energjin' e zemres,
nese ajo ty te mungon.

Ej-Ej ne jet' erdha vetem
Edhe i vetem do shkoj,
Eja ta djegim ne diellin,
Se jemi te gjith njesoj

Renis Gjoka -
Rreth meje qenie kan' krijuar,
pa sy e pa shpirt.
pa ngjyra eksperimentuar
nje mbinjeri.

Per pak u ndjeva i koduar,
me trup hibrid
Nuk jam robot i programuar
mos ji dhe ti.

Ref -
Dhe jaa, i njejti do mbetem
ne cdo koh' mbijetoj,
Te fal energjin' e zemres,
nese ajo ty te mungon.

Ej-Ej ne jet' erdha vetem
Edhe i vetem do shkoj,
Eja ta djegim ne diellin,
Se jemi te gjith njesoj.

Aleksander Gjoka -
Erdhi koha te bashkojm'
qe te gjithe forcen tone,
perjetsisht' cdo njeri ka ne dor'
Lart qe un e vec jetojm'
dhe ate e kthejme ne Rock
sepse ky planet, jo s'mjafton

Ref -
Dhe jaa, i njejti do mbetem
ne cdo koh' mbijetoj,
Te fal energjin' e zemres,
nese ajo ty te mungon.

Ej-Ej ne jet' erdha vetem
Edhe i vetem do shkoj,
Eja ta djegim ne diellin,
Se jemi te gjith njesoj...

DËRGOI:
INFO
Për këngën kanë punuar në bashkëpunim kompozitorët vetë artisti, autor i fjalëve të tekstit rezulton të jetë Big Basta, ndërsa orkestrimin e realizoi Gent Myftaraj.