TEKSTESHQIP

Ali Krasniqi & Ise Llapqeva
Elifi I Vogel
Lyrics

Elif Allah ne ket dynjah
o PREJ DEKE kush pshtim nuk ka
a prej deke kush pshtim nuk ka
lumi aj lumi pra mend qi ka

lumi aj lumi mend pra qi ka x2
mos te habitet ne ket dynjah
mos te habitet ne ket dynja
te ban rahmet me gjin fukara

ban rahmet me gjin fukara x2
fal namazin hiq pa da
Ndesht Zoti me ban rahmet
let qohet tban ibadet

ah let qohesh e ban ibadet
nau gjindet per ahiret
per ahiret vllazen me ba seli
te vetem ne vorr tan kemi me hi

ah te vetem veti nvoorr na kemi me hi
jo me veti kerkan nuk ki
jo me veti kerkan nuk ki
bab as nan skije vllazni

bab as nan nuk ki as vllazni
dhe per fundi smunet anve per mi
dhe per fundi anve per mi
kerka drita smundet me hi

prej kti terri kush mun me pshtu
veq ZOTI madh ni drit mena qu amin in sha allah
veq zoti madh ni drit mena qu
e krejt vorrin me ta jehshu

veq ameli jon in sha allah ban drit
mos mena lan vllazen ne meu merzit
jo pa dek ilaq nuk ka
ntabut tan kemi me ra

a jo vllazen me qelen syt
shahadet me ra nat e dit
shahadet vllazen duhe me ra
oh in sha allah lutet qaj mustafa

per pa dek vllazen nuk ban
mos me marr me goj hiq kerkan
mos me marr me goj hiq kerkan
se nxhehen vlla ski e qka ban x2

pse habitesh more insan
pse qon kryt per mu habit
egjeli mbrapa tut prit
a egjeli mbrapa tut prit
o more vllazen ti qelum syt

jo pa deken ilaq nuk ka
tan tabut kemi me ra
a ntabut tan kemi me ra
si zingjin pra si fukara

si zingjini si fukara x2
si aj qi ka si aj qi ska
qkaj kem senet krejt kem mej la

pse habitni burra am thmi t
tan tok zez kemi me hi
o ju vllazen mej qelen syt
shahadet me ra nat e dit

shahadet vllazen duhet me ra
ah maj mir imet nuk ka
ee salavat bini pa da
in sha allah lutet qaj mustafa amin

te Allahu pa da let ban rixha
mos mena lan xhehnem me ra
e pse habitni burra dhe thmi
oh tok zez tan kemi me hi

Qkaj kem senet doti lam shkret

VEQ TE ALLAHU BOLL ME RAHMET (AMIN)

DËRGOI: