TEKSTESHQIP

Alma Bektashi
Te Genjen Ai
LyricsThuam endrrat qe perkundem
Ku I cuam, kun a humben
Gjithe ato qe enderruam net e dy

Ne me do a me mallkon
Me kujton apo loton
Jeten thuam valle
Ti vetem si e kalon?

Dhe per buzen e bekuar
Ne te thote se eshte betuar
Se nuk do t’ja puthte
Kurre nje tjeter vajze

Nese duket se nuk vuan
Si capken ai po luan
Thote se zemra e tij
Jo nuk me deshi kurre

Reff
Te genjen ai (kor)

Ti kujdes se te mashtron
Nuk e kupton
Te genjen ai

Te genjen ai (kor)

Ti kujdes se te mashtron
Nuk e beson
Te genjen ai

Se me deshi fort
Dhe prape me dashuron
Te genjen ai

….

Thuam nese flet per mua
Thuam nese eshte penduar
Thuam ne me quan ende te pabese
Me portretin e sajuar
Thuam nese ka ndryshuar

Thuam nese mund te kete nje tjeter shprese

Reff
Te genjen ai (kor)

Ti kujdes se te mashtron
Nuk e kupton
Te genjen ai

Te genjen ai (kor)

Ti kujdes se te mashtron
Nuk e beson
Te genjen ai

Se me deshi fort
Dhe prape me dashuron
Te genjen ai
INFO
Për kompozimin dhe për arranzhimin punoi Adrian Hila, teksa autor i tekstit është Jorgo Papingji.