TEKSTESHQIP

Andi Shkoza
Akoma Te Du
Lyrics

REF.:
Akoma te dua, akoma
Akoma te dua, akoma
Akoma, akoma te dua
Akoma te dua, akoma

Ende te dua mos me shaj
ende te dua nuk kam faj
dhe pse me tjeter je ti sot
ti je e vetmja ne kte bot

dhe pse me vrave ty s't mallkoj
nje gje te fundit ty te kerkoj
kur tjetrin puth ti me kujto
asgje s'do humbasesh me beso

REF.:
Akoma te dua, akoma
Akoma te dua, akoma
Akoma, akoma te dua
Akoma te dua, akoma

Oret, minutat numeroj
pres qe kjo ndarje te mbaroje
pres qe te ktehesh perseri
ah mos me ler ti ne vetmi

dhe pse me vrave ty s't mallkoj
nje gje te fundit ty te kerkoj
kur tjetrin puth ti me kujto
asgje s'do humbasesh me beso

REF.:
Akoma te dua, akoma
Akoma te dua, akoma
Akoma, akoma te dua
Akoma te dua, akoma

DËRGOI: