TEKSTESHQIP

Anita Bitri
Lulet E Majit
Lyrics
(Feat. Dashnor Diko & Adhurim Demiri)

Sa njerëz dashurojnë, se ruajn dot sekretin
si s'mund ta fshehin detin,lalala la lalala
s'e ruajnë dot sekretin,se s'mund ta fshehin detin..

Kishe vënë prapë tek adresa, veç gërmën e parë
Pas një gërme plot kuptim, kot fshihesh more djalë
Më shohin mua, shoqet me dyshim
Ato s’të njohin, emrin jo s`ta dinë...

Dua që ta mbaj sekret, por mundohem kot
Lulet ngjyrën, yllit dritën, nuk ia fshehin dot
Lëndinë e pashkelur, dashuria e parë
Lulet e majit i çel në janar... Dashuria e parë

Sa njerëz dashurojnë, s’e ruajnë dot sekretin
Se s’mund ta fshehin detin
Ndaj dhe shoqet më ngacmojnë, dhe kanë për ty
i dashur një qortim
Përse të jesh ti akoma anonim

Refreni...

Sa njerëz dashurojnë, s’e ruajnë dot sekretin
Se s’mund ta fshehin detin
Ndaj dhe shoqet më ngacmojnë, ashtu si unë dhe ato e dinë, kush dashuronë jo nuk mbete anonim

Dua që ta mbaj sekret, por mundohem kot
Lulet ngjyrën, yllit dritën, nuk ia fshehin dot
Lëndinë e pashkelur, dashuria e parë....
Lulet e majit i çel në janar..... ..............................Dashuria e parë...

Përsëritet Refreni...

Sa njerëz dashurojnë, s’e ruajnë dot sekretin
Se s’mund ta fshehin detin
Ndaj dhe shoqet më ngacmojnë, dhe kanë për ty
i dashur një qortim
Përse të jesh ti akoma anonim..
Sa njerëz dashurojnë, s’e ruajnë dot sekretin
Se s’mund ta fshehin detin Ndaj dhe shoqet më ngacmojnë,
ashtu si unë dhe ato e dinë, kush dashuronë .........................jo nuk mbete anonim
Kush dashuronë...

Vjen si agim i ndritur, ma zbukuron rininë
Si lulet në lëndinë...
Sa me mall ty të kam pritur, ngjyra të reja
t’i shtojmë dashurisë
Me mijëra drita t’i ndezim lumturisë...

Përsëritet....

Ngjyra të reja
t’i shtojmë dashurisë...
Me mijëra drita t’i ndezim lumturisë...

DËRGOI:
INFO
Autor i muzikës është Vladimir Kotani, ndërsa për tekstin u kujdes Arben Duka.