TEKSTESHQIP

Anxhela Peristeri
E Çmendur
Lyrics

Mbaj
veten fort te mos qaj.
Ah...
Pa faj e burgosur une tani jam

(Ai nuk te meriton
Jo ty, jo ty
Ai engjell eshte demon.
Per ty, per ty)

Si ne pranga shtrengon
Mendjen time pushton.
Gjakun tim ti leviz dhe ndalon

Jam e çmendur per ty.
(S'mund te jemi te dy)
E çmendur per ty
(S'mund te jemi te dy)
E gjithe bota me thote jo.
Veten tende ti s'e do.
E verber pas teje une shkoj

Po e them une prape, ah
Pranoj
Per ty vdes dhe jetoj, oh

(Ai nuk te meriton
Jo ty, jo ty
Ai engjell eshte demon.
Per ty, per ty)

Si ne pranga shtrengon
Mendjen time pushton.
Gjakun tim ti leviz dhe ndalon

Jam e çmendur per ty.
(S'mund te jemi te dy)
E çmendur per ty
(S'mund te jemi te dy)
E gjithe bota me thote jo.
Veten tende ti s'e do.
E verber pas teje une shkoj

E çmendur per ty.
(S'mund te jemi te dy)
Jam e çmendur per ty
(S'mund te jemi te dy)
E gjithe bota me thote jo.
(Veten tende ti s'e do) Jo
E verber pas teje une shkoj

ah ah ah, ah ah ah
(S'mund te jemi te dy)
(S'mund te jemi te dy)
S'mund te jemi te dy (jo)
S'mund te jemi dy (jo)
S'mund te jem e çmendur per ty.
(S'mund te jemi te dy)
Jam e çmendur per ty
(S'mund te jemi te dy)
E gjithe bota me thote jo.
(Veten tende ti s'e do)
E verber pas teje une shkoj