TEKSTESHQIP

Ard Gashi
Nana
Lyrics

Mall për nanën e shikoj hanën
vec hana m’bon dritë
n’zemër t’ndjej afër e larg nga kjo vatër
mërzi, që shpirtin po ma fik

T’kisha mujt me t’thirr ty n emër
vec niher me ma shnosh zemrën
ajo erë që ma kujton fmininë
Shpirti jem me ta ni zanin
edhe niher me m’pas ti tanin
Hyjni, që ma msove dashninë


Larg prej teje ndjej uri dhe etje
o dritë e diell që s’perëndon
fjalët e para për ty unë i pata
fjalët e fundit s’ti them dot

T’kisha mujt me t’thirr ty n emër
vec niher me ma shnosh zemrën
ajo erë që ma kujton fmininë
Shpirti jem me ta ni zanin
edhe niher me m’pas ti tanin
Hyjni, që ma msove dashninë

Hana del e unë rri vet
edhe lotët mu kan tretë
se pa ty unë jom mërzit’
ma as hana nuk m’bon dritë

Hana del e unë rri vet
unë i vetëm në gurbet
ska mo jetë, jetë e shkretë
Jetë e shkretë..

.. Mall për nanën e shikoj hanën
vec hana m’bon dritë