TEKSTESHQIP

Ardit Çuni & Eltina Minarolli
Dashuri Ne Arrati
Lyrics
(Feat. Joana & Gramoz Kotroci)

[Gramozi:]
Në arrati... çdo njeri
Në arrati... lamë çdo dashuri
çdo njeri në arrati
lamë çdo dashuri
Në arrati pluhur mbetëm unë edhe ti
Në arrati ku era sjell pikturën bardhë e zi
Oh Zot, mos je dhe ti në arrati?

[Eltina:]
Ndalo o lot, buzëqesh ti o femij
Ndrit o diell në shpirtin tim
Jetoje jetën, dhuro ti dashuri (oooouuuuuuu)

[Joanna:]
Nuk di të luftoj, të dashuroj
Ma shtrëngo dorën, më lejo të jetoj...
aj aj aj aj aj

[Arditi:]
I kërkoj unë ata sy...
Dorën e ngrohtë të perjetësisë
I kerkoj unë ata sy...
Dorën e ngrohtë të perjetësisë
Vatër, ti i mbledh të gjithë
Nënë, bota ka nevojë për ty

[Joanna:]
Nuk di të luftoj, të dashuroj
Ma shtrengo dorën, më lejo të jetoj...
Nuk di të luftoj, të dashuroj
Ma shtrëngo dorën, më lejo të jetoj...
Nuk di të luftoj, të dashuroj
më lejo të jetoj...

[Gramozi:]
Në arrati... ikën ëndrrat
Në arrati... ike edhe ti
Në arrati... burgosem dashurite
Në arrati... oh, njeriu nuk gjen njeri
Askush nuk ishte në arrati
Veç zemra ime, një gur në perjetësi