TEKSTESHQIP

Ardit Gjebrea
Eja
Lyrics
(Feat. Grupi Jon)

Kembezbathur ullinjte,
brigjeve vetmojne,
Asnje fjale, asnje lajm,
vec zogj qe vijne e shkojne.
Vajze e valeve qe prêt…

Kembezbathur ullinjte brigjeve vetmojne,
Asnje lajm, asnje fjale,
Vec zogj qe vijne e shkojne…
Ku je, ku je, o enderr e merguar,
Malli po prêt dhe loti u tret…

Eja me diellin, eja,
Eja dhe perpije detin,
Mere boten, falma qiellin,
Eja me diellin eja,
Eja dhe perpije detin
Kemi lindur, bashke do vdesim….
Ooooooo……….

Vajze e valeve prêt dhe era flet me detin
Permbi zallin e shkrete
Ne heshtje yjet heshtin…
Ku je, ku je, o enderr e merguar,
Malli po prêt dhe loti u tret….
Eja me diellin, eja,
Eja dhe perpije detin
Mere boten, falma qiellin,
Eja me diellin, eja
Eja dhe perpije detin,
Kemi lindur, bashke do vdesim…
Oooooo……
INFO
Autorë të muzikës janë Ardit Gjebrea & Gazebo, teksti u krijua nga Xhevahir Spahiu, ndërsa orkestrimin e përgatiti Gazebo.