TEKSTESHQIP

Arilena
Shaj
Lyrics

nuk e di, a te ka ndodh,
te goditesh brenda fort,
nga nje shkendije
e bukur dhe e trishte….

Sa te rrit edhe te lodh
reziston qe ta leshosh
te jep ndjesin
qe nuk ka perfundim

Dua ta shaj…
Peshen qe nuk e mbaj dot, mbaj dot,
po me terheq ajo zvarr…
Me vjen qe ta vras
Ate qe smund ta ndaj
ta ndaj, me ben te ndjehem ne faj.

ka dicka me tjeterson
brenda meje po renkon
te uleras…
t’ia fal apo ta vras?
nuk e di si ta gjykoj
me lendon por e duroj
e ka nje cmim
ky peng i shpirtit tim

Dua ta shaj…
Peshen qe nuk e mbaj dot, mbaj dot,
po me terheq ajo zvarr…
Me vjen qe ta vras
Ate qe smund ta ndaj
ta ndaj, me ben te ndjehem ne faj.

Me vjen qe ta vras
Ate qe smund ta ndaj
ta ndaj, me ben te ndjehem ne faj.

DËRGOI: