TEKSTESHQIP

Tani (Artan Shqadha)
Tradhëtor
Lyrics

morre malet arratine
le atdheun le shtepin
e percmove e mohove
tjeter dhe na dashurove

me vrap ike te shpetoje
se mizerjen dot s'duroje
thure perralla dhe mashtrime
the ajo s'eshte nena ime

Mblidhi mend o i gjore
se atdheu nuk mohoet
mos u bej tradhetor
se pastaj do te pendohesh

morre rruget arratine
le atdheun le shtepin
ku kalove femijerin
ku mesove trimerin

me vrap ike te shpetoje
qe prane luksit te jetoje
thure perralla dhe mashtrime
the ajo s'eshte nena ime