TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Zemren E Kam Tek Ti
Lyrics

Ty larg syve unë të kam
por zemrën e kam tek ti
nuk do mundem unë të marr
se sa ty s'dua njeri

Nga kjo jetë kam mësuar
njerëzit që duam me vërtetë
do ti kemi gjithmonë në zemër
por jo edhe në këtë jetë

Jo nuk kam, jo nuk kam jetë pa ty
edhe pse ti nuk je nga unë s'ke ikë
dashurinë e parë
me pak fjalë e me shumë shpirt

Jo nuk kam, jo nuk kam jetë pa ty
edhe pse ti nuk je nga unë s'ke ikë
dashurinë e parë
me pak fjalë e me shumë shpirt

Zemrën time s'binda dot
je e pamundur dashuri
por limite shpirti s'njeh
nuk njeh rregulla mirë e di

Asgjë nga unë s'do të marri
as koha as kjo largësi
unë me zemër do të dua
jeta ime do të jesh ti

Jo nuk kam, jo nuk kam jetë pa ty
edhe pse ti nuk je nga unë s'ke ikë
dashurinë e parë
me pak fjalë e me shumë shpirt

Jo nuk kam, jo nuk kam jetë pa ty
edhe pse ti nuk je nga unë s'ke ikë
dashurinë e parë
me pak fjalë e me shumë shpirt

Jo nuk kam, jo nuk kam jetë pa ty
edhe pse ti nuk je nga unë s'ke ikë
dashurinë e parë
me pak fjalë e me shumë shpirt

DËRGOI:
INFO
Pritshmëritë ishin të mëdha, ndaj ky projekt vjen i finalizuar online i kompletuar me mjaft shije me anë të një klipi muzikor, për të cilin është kujdesur Fatjon Kupi Film & Photography. Videoklipi u publikua më 24 Maj 2021. Për melodinë dhe për fjalët e këngës u kujdes vetë artisti, kënga u orkestrua nga Petrit Vullkani, ndërsa për produksionin audio punoi On Fire Records.
Renditja:
Top 200