TEKSTESHQIP

Asim Gashi
Cili Është Më I Bukur?
Lyrics

Cili është ma i bukur Durrsi a Berati
Korça,Manastiri apo Rozafati,
Butrint i harruar me Apollonin,
Kruja e bekume apo tjerat vin.

Cili është ma i bukur Durrsi a Berati,
Korça,Manastiri apo Rozafati,
Butrint i harruar me Apolloni,
Kruja e bekume apo tjerat vin.

Zoti pas ka thanë motra edhe bija,
Kem vetëm një nanë ajo është Shipnia.x2

Cila është më e bukur Struga a Tetova,
Plava me Gucin,Peja a Gjakova,
Mos harrojm Prizerenin kryqytetin tonë,
Arten e Presheves Shqiperi i thonë.

Cila është më e bukur Struga a Tetova,
Plava me Guxin,Peja a Gjakova,
Mos harrojm Prizerenin kryqytetin tonë,Arten e Presheves Shqiperi i thonë.

Zoti pas ka thanë motra edhe bija,
Kem vetëm një nanë ajo është Shipnia.x2

Nisur nga Tirana e ndalur ne Prishtin,
Erdha nga Saranda te Ulqini vim,
Lindje,Perndim,Jug edhe Veri,
Është atdheu jonë nana Shqiperi.

Nisur nga Tirana e ndalur ne Prishtin,
Erdha nga Saranda te Ulqini vim,
Lindje,Perendim,Jug edhe Veri,
Është atdheu jonë nana Shqiperi.

Zoti pas ka thanë motra edhe bija,
Kem vetëm një nanë ajo është Shipnia.2x
INFO
Melodia dhe teksti vjen e realizuar nga Sali Mani, teksa autor i orkestrimit është Shpeta Sound.