TEKSTESHQIP

Astrit Mulaj
O Syn
Lyrics

Asnjehere nuk t'kam lendu
Me asnje fjale
Te kam dhane çka ke kerku
Me dy dur t'i kam fale

Bona çka s'bon asnji djale
O veç per dashni
Fryme e zemer m'i ke ndale
Kur me the ma nuk vij

Ref...
O syn o syn
M'bone xeher m'bone tym
Hajde syno syni jem
Ti ma din dhimten tem

O syn o syn
M'bone xeher m'bone tym
Me pas ardhe o syni jem
Krejt me mend kerkun s'em dhem

Ti je kane o loçka jem
O syni jem
Pa ty shpirti po me dhem
O pse nuk vjen

Kam bo çka s'bon o kerkush
O veç per dashni
Zemren xeher ma ke mbushe
Kur me the ma nuk vij

Ref...
O syn o syn
M'bone xeher m'bone tym
Hajde syno syni jem
Ti ma din dhimten tem

O syn o syn
M'bone xeher m'bone tym
Me pas ardhe o syni jem
Krejt me mend kerkun s'em dhem

...

Ref...
O syn o syn
M'bone xeher m'bone tym
Hajde syno syni jem
Ti ma din dhimten tem

O syn o syn
M'bone xeher m'bone tym
Me pas ardhe o syni jem
Krejt me mend kerkun s'em dhem

INFO
Kompozimin dhe tekstin e mori përsipër Ilir Berani, teksa për këngën ka punuar si orkestrues Nexhat Mujovi (Wirusi).