TEKSTESHQIP

Aurela Gaçe
Unike... (2023)

INFO
Produkti diskografik, i cili u publikua më 9 Shkurt 2023, ka në brendësi gjithsej 15 krijime muzikore dhe janë ftuar të interpretojnë gjithashtu dhe artistë të tjerë siç janë Dr. Flori, Aleksandër Gjoka, Eli Fara dhe Stine.