TEKSTESHQIP

Aurela Gaçe & Eli Fara
Babi Im
Lyrics

E mban mend kur hodha hapin e parë?
Si atëherë sot më përcjellë në altar.

Ti je bota që dua,
tani vallëzo me mua
Babi sa shumë të kam ngjare
Dëgjoje këngën tonë do mbetet përgjithmonë, në krahet e tua
Gjithmonë do dua të jem fëmijë
Je shoku im i parë, më mbron si një thesar
Thinjat e tua më rritën mua o babi im.
Sot më merr të fluturoj
Edhe një herë
Asnjëherë nuk të lëshoj asnjëherë.
Botën ti më dhe mua
Asgjë smë ka munguar.
Babi sa shumë të kam ngjare
Dëgjoje këngën tonë do mbetet
Përgjithmonë, në krahet e tua gjithmonë do dua të jem fëmijë.
Je shoku im i parë
Më mbron si një thesar, thinjat e tua më rritën mua o babi.

Dëgjoje këngën tonë do mbetet përgjithmonë, në kohët e tua
Gjithmonë do dua të jem fëmijë
Je shoku im i parë, më mbron si një thesar
Ndienjat e tua më rritën mua o babi im.