TEKSTESHQIP

Bardhi
M'fal
Lyrics
(Feat. Alketa Turkaj)

Bardhi:
M'fal, m'fal, m'fal zemra ime
Mbaj, mbaj, mbaj kto kujtime
Se ditet e vetmis t'kan bo mallkime
Mos em shaj, shaj, shaj, as moj qaj, qaj, qaj

Alketa:
M'fal, m'fal, m'fal zemra ime
Mbaj, mbaj, mbaj kto kujtime
Se ditet e vetmis t'kan bo mallkime
Mos em shaj, shaj, shaj, as moj qaj, qaj, qaj

Bardhi:
Ti je kon
Shkaktare
Mas shpines
Ma bane
E fajet
Prap mu mi le i-e i-e
Ah, moj mekatare
Pse si shuve kto zjarre
Vazhdove, gabove njejt i-e i-e

M'fal qe s'jam kon pishman
Edhe une faj kam
M'fal qe m'fal nuk t'kom thon
Un nuk t'kom thon
2x

Alketa:
M'fal, m'fal, m'fal zemra ime
Mbaj, mbaj, mbaj kto kujtime
Se ditet e vetmis t'kan bo mallkime
Mos em shaj, shaj, shaj, as moj qaj, qaj, qaj

Gabimet vet i bone, bone
S'i harron kto zakone
Veten ti e lendove, vetes ja bone, bone
Se cdo nat n'dhomen tone
Po qan e po vajtone
T'mallkova e m'mallkove
Ah, dashni ca me bone!

M'fal qe s'jam kon pishmon
Edhe une faj kom
M'fal qe m'fal nuk t'kom thon
Un nuk t'kom thon
2x

Alketa:
M'fal, m'fal, m'fal zemra ime
Mbaj, mbaj, mbaj kto kujtime
Se ditet e vetmis t'kan bo mallkime
Mos em shaj, shaj, shaj, as moj qaj, qaj, qaj

Bardhi:
M'fal, m'fal, m'fal zemra ime
Mbaj, mbaj, mbaj kto kujtime
Se ditet e vetmis t'kan bo mallkime
Mos em shaj, shaj, shaj, as moj qaj, qaj, qaj

DËRGOI:
INFO
Ky krijim muzikor vjen tek audienca e gjerë i kompletuar në sferën vizuale edhe me videoklip, për video produksionin e të cilit u kujdes XL Films. Ky videoklip u publikua më 9 Nëntor 2021. Kompozimi dhe teksti u realizua nga Bardhi Idrizi & Alketa Turkaj, teksa për produksionin audio ka punuar në studio Çelik Lipa.