TEKSTESHQIP

Behxhet Korpuzi
Kenge Kreshnike (2014)

INFO
Në produktin diskografik, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2014, janë gjithsej 7 këngë të ndryshme. Publikimi dhe shpërndarja e përmbledhjes është bërë i mundur nga labelat muzikorë Sharri dhe Donjeta.
Behxhet Korpuzi - Kenge Kreshnike (2014)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: