TEKSTESHQIP

Besa
Ajër
Lyrics

Kërkova
Njerëz dhe dritëskllave e shpirtit, tim...e lirë
Ne ajër
Sytë perëndoj Dielli humbi...ndihmë...kam frikë

Njerëzit të keqen rrëmojnë
Koha asgjë s'më dhuron
Pse botën, kthyem rrënojë
Çfarë pret të ndodhë?Sot

REF
Udha ime, mbaroi
Në një vend, ku emrin kërkoj
Lutem, të rizgjohem njëlloj
Toka rrënjët, mi shtrëngonFort

Lutjen, time
S’mund ta drejtoj askund
Padrone e shpirtit tim
Jo, ky mëkat s’më bleu ... kurrë

Mure ngriten
Jam unë përballë me ta
Krenare deri në fund
Vendi që zgjodha unë

Njerëzit të keqen rrëmojnë
Koha asgjë s'na dhuroi
Botën se duam rrënojë
Çfarë pret të ndodhë? Lufto

REF
Udha ime, mbaroi
Në një vend, ku emrin kërkoj
Lutem, të rizgjohem njëlloj
Toka rrënjët, mi shtrëngonFort

Udha ime, mbaroi
Në një vend, ku emrin kërkoj
Lutem, të rizgjohem njëlloj
Toka rrënjët, mi shtrëngonFort

FINAL

Udha ime mbaron
Emri im pse mungon
Po rizgjohem njëlloj
Rrënjët kam te kjo tokë

DËRGOI: