TEKSTESHQIP

Besa
Rreth Pemës Po Këndojmë
Lyrics

Te gjithe po kendojne rreth pemes kete vit
E festa po fillon
Ar dhe argjent gjithe pemet mbulojne
Dhomes si thesar ndriçon

Te gjithe po kendojne rreth pemes kete vit
Edhe dritat vezullojne
Bora mbulon por nuk duam t'ia dijme
Bashke me ne dhe bora vallezon

Edhe shpirti ngrohet kur prane teje po shikon
Me gezim te buzeqeshur gjithe ata qe do jene mbledhure

Te gjithe po kendojne rreth pemes kete vit
Edhe gotat larte t'i cojme
Te gjithe po kendojne bashke me yjet qe ndrin
Zeri yne gjithe qytetin pershkon

Edhe shpirti ngrohet kur prane teje po shikon
Me gezim te buzeqeshur gjithe ata qe do jene mbledhure

Te gjithe po kendojne rreth pemes kete vit
Edhe festa po fillon
Te gjithe po kendojne bashke me yjet qe ndrin
Edhe gotat larte t'i çojme

INFO
Për të na bërë të shijojmë edhe aspektin viziv, ky produkt muzikor u prezantua në ekranet tona i realizuar tejet mirë edhe me një klip muzikor, video produksionin e të cilit e krijoi Pro Video. Videoklipi u publikua më 26 Dhjetor 2014. Këngës i janë përshtatur vargjet nga Alex Seitaj, ndërsa okestracionin e shkroi Darko Dimitrov.