TEKSTESHQIP

Big Mama
Ku Mbeti Dashuria
Lyrics

Kam mendu që dashuria
S'ësht për mu...
Po me ty çdo gjë ka ndryshu
Dhe mendjen ti ma more

O o O o Ou o O o Ou
A më deshte? Apo
Jo nuk më deshte?
Kur ti më thoje

Gjitmonë do të jesh me mu
S'e kuptoja s'i mundesh
Menjëherë me ndrru
O o O o Ou o O o Ou

Ku mbeti dashuria jote
Ku mbeti dashuria nuk e di
Më thoje jam e vetmja unë për ty
Dhe zemrën ma more

Ku mbeti dashuria jote
Ku mbeti dashuria nuk e di
Me puthjen tënde më mallkove ti
Dhe zemrën ma more

Kam mendu që ti
I vetmi je për mu
Po si po duket kam gabu
Do gjej unë dikën tjetër

O o O o Ou o O o Ou
A më deshte? Apo
Jo nuk më deshte?
Kur ti më thoje

Gjitmonë do të jesh me mu
S'e kuptoja s'i mundesh
Menjëherë me ndrru
O o O o Ou o O o Ou

Ku mbeti dashuria jote
Ku mbeti dashuria nuk e di
Më thoje jam e vetmja unë për ty
Dhe zemrën ma more

Ku mbeti dashuria jote
Ku mbeti dashuria nuk e di
Me puthjen tënde më mallkove ti
Dhe zemrën ma more

DËRGOI:
INFO
Një klip mund të mos jetë hit, por një hit duhet të ketë një klip. Është ky një ligj i pashkruar në showbizin tonë, ndaj ky krijim muzikor është paraqitur tek publiku i plotësuar artistikisht edhe me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 1 Qershor 2013. Kompozitor është Čekic, ndërsa autor i tekstit rezulton të jetë Vig Poppa.