TEKSTESHQIP

Blendiar Bytyqi
Pa Ty
Lyrics

osht gjynah me u nda na dy
S’muj pa t’pa me sy
Qka ka faj zemra e shkret
Tash pa ty me mbet 2x

A e din qe zemra jote
osht dhe zemra jem
Qysh muj me t’lendu une ty
Kur mu ma shume em dhemb 2x

Ti mos me m’thirr
Ti mos me m’thirr
Gjumi sem merr
Me gjet ma mire
Me gjet ma mire
S’mun zemra jem

Ref:
Është gjynah me u nda na dy
S’muj pa t’pa me sy
Qka ka faj zemra e shkret
Tash pa ty me mbet 2x

Goten tash se lshoj prej dore
Sot po pi per ty
Dikur ti mu mke dasht shume
E sot mle pa dashni 2x

Ti mos me m’thirr
Ti mos me m’thirr
Gjumi sem merr
Me gjet ma mire
Me gjet ma mire
S’mun zemra jem

Ref:
Osht gjynah me u nda na dy
S’muj pa t’pa me sy
Qka ka faj zemra e shkret
Tash pa ty me mbet 2x
INFO
Nuk mund të anashkalohej asnjë detaj, ndaj materiali muzikor është finalizuar i plotësuar me profesionalizëm me anë të një klipi muzikor, video produksioni i të cilit është përgatitur nga XL Films. Ky videoklip u publikua me datë 28 Dhjetor 2022. Kënga është një komponim nga Bini Diez, ndërsa për fjalët e këngës janë zgjedhur vargjet e shkruara nga Fadil Topalli.