TEKSTESHQIP

Bleranda Çitaku
Vetem Nje Lule
Lyrics

Kur na bëjnë shumë dhurata
dhe me to të gjithë gëzojmë
dhe sa bukur është vërtetë
kur një lule të dhurojnë

Kur mes malesh
çel një manushaqe
merr natyra tjetër ngjyrë
në çdo stinë

Dhe vetëm një lule
kudo që lulëzon
që jeta të lind një lule
do mjaftojë

Sjell dashurinë
një botë me mirësi
më pas do të vijë
e sjell tek unë gëzim

sjell tek ti

Kur një ditë të kërkosh falje
edhe fjalën s'e gjen dot
fal një lule thell nga zemra
se një lule gjithçka thotë

Kur mes malesh
çel një manushaqe
merr natyra tjetër ngjyrë
në çdo stinë

Dhe vetëm një lule
kudo që lulëzon
që jeta të lind një lule
do mjaftojë

Sjell dashurinë
një botë me mirësi
më pas do të vijë
e sjell tek unë gëzim

sjell tek ti

Dhe vetëm një lule
kudo që lulëzon
që jeta të lind një lule
do mjaftojë

Sjell dashurinë
një botë me mirësi
më pas do të vijë
e sjell tek unë gëzim

DHE VETËM NJË LULE

DËRGOI:
INFO
Kënga vjen si kompozim nga Agim Rrëza, ndërsa autore e tekstit është Mimoza Tola.