TEKSTESHQIP

Blerim Lutfiu
Per Syte E Tu
Lyrics

Je, apo nuk je diku mbi kete dhe
E nese je me dallget atje
T'kerkoj si fëmijë ashtu nëpër zallë
Në breg të detit tëm kethesh e gjallë

Shoh ne sytë e tu një det te pafjalë
Andej aguar neper njemije valë
Anije t'ngarkuara perplot me fate
Ne bregun tim te pres edhe kësaj nate

REF.
Sonte pse, bash sonte pse
Nuk te gjej askund
Zgjatur mbeten duart
E shtrira pas teje

M'dukesh si nje zog i
Detit te pafund
Sikur e trishtuar
Largohesh prej meje

Stuhia endrres iku si papritur
Aq sa dielli nuk do t'jetë i fikur
Sa e gjate ishte kurr nuk mund ta di
Do te jetoj fjala dashuri

Shoh ne sytë e tu një det te pafjalë
Andej aguar neper njemije valë
Anije t'ngarkuara perplot me fate
Ne bregun tim te pres edhe kësaj nate