TEKSTESHQIP

Blerim Lutfiu
Kalle Me Tupana
Lyrics

"Kalle Me Tupana" është një këngë e re nga Blerim Lutfiu.
Dërgo i pari tekstin e këngës.
INFO
Komponues i muzikës dhe autor i fjalëve të tekstit rezulton të jetë Blondi Krasniqi, teksa këngën e orkestroi Labinot Mezini. Materiali artistik në fjalë bëhet i disponueshëm i përpunuar me mjaft shije edhe me një videoklip muzikor, për video produksionin e të cilit u bashkëpunua me A Films. Premiera u transmetua më 10 Korrik 2024.