TEKSTESHQIP

Buraku & Grupi Fama
Qaj
Lyrics

Joo te fala mos me qo
zemren me shume Mo's ma copeto
Ti ke shkele mbi gjene me te shenjte
Per dashni mke rrejt
Buza e ndjeu rrejshem kur mke puth
Eshte koha me ik s'eshte koha me m'lut
Jo mos mu lut

Ref
Qajj se ti vete ke faj
Loti yt nuk I lan gjynahet
Joo Dashnia me rrena s'mbahet
Nuk mbaheeett

Joo te falat e tua si pranoje
Zemren time nuk e tradhetoje
Ti ke shkele mbi gjene me te shenjte
Per dashni mke rrejt
Buza e ndjeu rrejshem kur mke puth
Eshte koha me ik s'eshte koha me m'lut
Jo mos mu lut

Ref
Qajj se ti vete ke faj
Loti yt nuk I lan gjynahet
Joo Dashnia me rrena s'mbahet
Nuk mbaheeett

DËRGOI:
INFO
Është fakt që klipet kanë një impakt të veçantë, ndaj, ky materiali muzikor është përcjellë në tregun e gjerë të muzikës i realizuar në aspektin vizual edhe me një videoklip, i cili u publikua më 3 Dhjetor 2017. Për komponimin dhe për arranzhimin është përkujdesur Chipsi, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Fatmir Muja.