TEKSTESHQIP

Dashnor Diko
Si Banania
Lyrics

Nje vajze te bukur njoha
E brishte e pafaj
Tek po blinte nje banane
Ne banane ngjyre e flokve te saj

Kam kohe se kam takuar
Çdo çast e enderroj
Por jo shpresa nuk eshte shuar
Se nje dite un prape do ta takoj

Vall eshte e dashuruar
Un fola pak ndaj si ta di
Nese eshte e vetmuar
Nga nje dua ate ta bej une dy

Vall eshte e dashuruar
Un fola pak ndaj si ta di
Nese eshte e vetmuar
ndoshta e bej dy

(refren)
Nje ze flet vajza eshte si banania
Te shijon kur e zhvesh, e prek ti vet
Por kujdes, por kujdes nga banania
Mos e hidh e mos e shkel sepse rreshket
(2 here)

Valle eshte e dashuruar
Un fola pak ndaj si ta di
Nese eshte e vetmuar
Nga nje dua ate ta bej une dy
(2 here)

(Refreni)

Me duket vajza
Porsi banania
Porsi banania
(4-5 here)
INFO
Kompozimin dhe arranzhimin e krijoi Etmond Mancaku, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Alqi Boshnjaku.